Curs de fotografia en el medi marí

El passat 9 d'octubre va finalitzar el curs Instantànies de mar: I Curs d'introducció a la fotografia en el medi marí organitzada pel MMB i impartida per l'expert fotògraf i periodista Diego Yriarte.

Aquest primer curs ha despertat molta expectativa. De fet, les inscripcions es varen exhaurir un mes abans del començament del curs. El nivell de coneixements sobre fotografia per part dels alumnes va resultar ser superior pel que es considera un curs d'iniciació, i això ens ha fet replantejar que per l'any vinent organitzarem 3 cursos: un d'iniciació, un d'avançat, i un altre per a nens. Tanmateix, s'organitzaran sortides o excursions fotogràfiques en el medi marí. Ja us anirem informant.


                                                                     Els coneixements teòrics (foto: Silvia Dahl) 
                            
                                  
La sortida a mar a bord d'un vaixell aparellat de goleta i datat al 1918, com és el pailebot "Santa Eulàlia", va ser l'espai ideal per a fer les pràctiques a mar. Els alumnes van poder aplicar els conceptes impartits en les classes que, juntament amb la tècnica i sensibilitat de cada un d'ells, varem poder comprovar com, en un mateix viatge, hi ha punts de vista i percepcions ben diferents. I el resultat és el que veieu: qualitat i gust. Aquestes fotos es varen analitzar i comentar l'ultim dia de classe i tenen alguna correcció per part del professor pel que fa a aspectes com l'enquadrament, per exemple.

                                          El grup després de la navegació en el Santa Eulalia (foto: Silvia Dahl)

Hem creat un àlbum  monogràfic al Flickr. Gaudiu de les imatges fetes pels participants