Club de lectura, sessió de presentacions

Dissabte passat, 15 d'octubre, ens vàrem reunir la major part dels participants al Club de lectura.
La trobada va servir per lliurar el llibre La Sinfonía del tiempo breve i el dossier que hem preparat per a l'ocasió. Aquest quadernet pot ser una eina on anotar pensaments i reaccions que ens aporti aquesta novel·la però ja vam advertir que no cal omplir-lo i ha de ser un ajut no pas uns deures per a la pròxima sessió.
Club de lectura. Llibres
Llibres del Club de lectura
Des del primer dia que vam pensar en aquest Club voliem que els seus participants se sentissin lliures per llegir el llibre a la seva manera, que expressessin les seves opinions -tant si són favorables com si no-, que el dia del comentari de la novel·la poguessin parlar o restar en silenci i, en la mesura de les nostres possibilitats, voldriem que les lectures fossin triades en funció de les seves preferències.
És per això que vam voler fer una reunió de presentació. Dissabte passat citàrem els participants del Club a dos quarts de sis de la tarda. Vam seure per expressar, un a un, qui són, quin tipus de llibres els agrada llegir i per què n'han volgut formar part.
Molts destacaven el seu amor per la lectura i la seva passió pel mar i alguns, fins i tot, ens van recomanar llibres. També van valorar positivament que les sessions es facin en dissabte ja que hi ha qui treballa fins tard i altres vénen de fora de Barcelona.
A les organitzadores, Laura Puebla, Grelda Ortiz i Rosa Busquets ens ha causat molt bona impressió. Hem copsat molt entusiame i il·lusió, moltes ganes de compartir les sensacions que una lectura prèvia en solitari els hagi causat.

1 comentari :

Grelda Ortiz ha dit...

Exacte! Ja falta poc per la propera reunió!!