Com obrir compte d'usuari al Catàleg de la Biblioteca

Encara no  teniu compte al Catàleg de la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona? Doncs no us amoïneu, nosaltres us expliquem com fer-ho!

El primer pas - després de clicar a "Iniciar sessió"  és crear un nou compte:


Per poder registrar-vos, heu d'acceptar la política de registre del Consorci de les Drassanes Reials i Museu Marítim de Barcelona, aquest és el segon pas.

Aleshores ja podreu omplir el formulari sota el títol "Registrar".
Formulari que s'ha d'omplir per poder registrar-te

Els camps assenyalats amb asterisc vermell són obligatoris. El nom d'usuari  és el que fareu servir per poder iniciar sessió al catàleg i poder escriure ressenyes, per exemple.

Els camps de correu electrònic, nom, cognom, carrer, ciutat, codi postal o telèfon serviran per fer ús del servei de préstec quan posteriorment vingueu a la biblioteca. 

Finalment, en acabar d'omplir els camps demanats, heu d'enviar el formulari clicant al botó "Registrar" (tercer pas). Sortirà un missatge a la pantalla confirmant la creació del nou compte. Reviseu la safata d'entrada al vostre correu electrònic on haureu rebut la confirmació del registre amb les dades facilitades i la vostra contrasenya.

Una vegada ja teniu el vostre compte, podreu començar a gaudir del nostre catàleg al màxim!: 
Escriure ressenyes dels llibres consultats, agrupar els documents llegits en etiquetes perquè us sigui més senzill recuperar-los més endavant quan els torneu a necessitar, i moltes avantatges més, de les quals en parlarem en properes entrades al nostre blog. També respondrem els dubtes que ens feu arribar.
Tot allò que es pot fer al catàleg: valorar, ressenyar, etiquetar...
Doncs, ara..., no trigareu ni un minut, feu el vostre compte, i comenceu a gaudir del nostre catàleg!