Un any de Bitàcola

Bitàcola MMB, un any d'històriaLa Bitàcola MMB avui fa un any i estem molt contents. Contents per les visites, contents per vosaltres que ens seguiu, feliços perquè hem aconseguit fer més visible la Biblioteca - els seus serveis, les activitats i el fons.
Fa tot just dues setmanes hem compartit una estona amb companys d'altres blogs marítims. Ens han encomanat el seu entusiasme i hem confirmat que la web social és un recurs inigualable per traçar llaços i aliances, obert a tothom, només calen ganes i temps.

Encetem el nou any amb el desig de continuar comptant amb vosaltres, d'aprendre de les vostres experiències, d'explicar-vos noves històries, de compartir els materials i coneixements que es troben en aquest centre únic sobre la cultura i la història marítima, la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona.

Estem preparant una celebració, us mantindrem informats.

11 comentaris :

Unknown ha dit...

Un any, ja? Com passa el temps! Felicitats a tota la gent que feu aquesta fantàstica bitàcola, que ens serveix d’orientació en aquest inacabable mar de paper i ens permet descobrir un munt de llibres i publicacions interessants. Gràcies per aquest blog i per molts anys! I si ho podem celebrar, encara millor!

Fabián ha dit...

Enhorabuena. Yo creo que una bitácora es un buen medio de difusión y comunicación y este año ha sido interesante.

Far de la Banya ha dit...

Ganes i temps ! I tant :-)

Felicitats per tota la feina feta, amics.

Una abraçada des de Tarragona!

Carlos Ramos i Solà ha dit...

Moltes felicitats i enhorabona. Continueu amb aquesta tasca tan ben feta

Isabel Martínez Rossy ha dit...

Os devuelvo encantada vuestra felicitación de hace unos días. Enhorabuena por esta bitácora llena de libros, de barcos, de navegantes, del mar que nos fascina... y que es un lugar de encuentro y de acercamiento.
¡Que sean muchos más!
Un abrazo

Vicente ha dit...

Moltas felicitats y enhorabona. Em sembla que teniu la responsabilitat de liderar la promocio del coneixement de la mar tambe a nivel virtual.

ROSA ha dit...

Gràcies a tots per les vostres paraules. Encara ressonen al meu cap les paraules d’en Vicente “responsabilitat de liderar”. Des de la bitàcola mmb intentem amb esforç promocionar el coneixement de la mar sempre des del punt de vista de biblioteca mmb. Vosaltres teniu més capacitat i coneixements en el vostre tema que nosaltres i el que procurem fer amb el màxim rigor és gestionar i difondre la informació que els autors heu generat al llarg del temps sigui en paper –llibres i revistes- o a través d’internet –recursos digitals, blogs i webs.

vicente ha dit...

nosaltres som els soldats de a peu. Vosaltres amb el esfors que suposa bitacola mmb y amb la força del MMB sou la guia del navegant de Internet cap a tot l´univers virtual. Felicitats de nou per la feina feta com Deu mana.

Javier ha dit...

Sois un "buen viento". ¡Enhorabuena!

Grelda ha dit...

Muchas felicidades!! Y cuenta conmigo en la celebración!!

Náufrago ha dit...

Enhorabuena, seguro que habéis comprobado que un año pasa enseguida cuando se hacen bien las cosas y se trabaja en lo que nos gusta.

Seguiremos vuestras novedades