Recull de blogs de temàtica marítima

De nou, us oferim un recull de blogs que considerem interessants:

Alta mar
Alta mar
Blog editat per Fabian des del desembre de 2004, que tracta sobre els costums, la cultura i el patrimoni històric de les Illes Balears. Ofereix àmplia informació sobre el patrimoni i etnografia marítima no només de Ses Illes, sinó que és un clar aparador de la cultura marítima en general des d'una visió mallorquina.

Far de la Banya
Eduard Boada exposa detalladament les característiques tècniques del vaixells mercants que atraquen al Port de Tarragona.

Singradura da Relinga
Singradura da Relinga
Blog del Grupo de Cultura Mariñeira da Asociación Cultural O Xeito, sobre el patrimoni, història, etnografia i cultura marítima de Galícia.

Noticias modelismonaval.com
Blog de notícies del portal de modelisme naval modelismonaval.com, web de referència per a tots els amants de la construcció i disseny de models de vaixells. En el blog, no es limita a donar informació referent al modelisme sinó que amplia els seus interessos i fa referència també a la construcció naval, oceanografia o patrimoni marítim, entre d'altres temes.
Per a qualsevol suggerència o comentari, no oblideu de posar-vos en contacte amb nosaltres a bibliotecammb@gmail.com, o d'escriure comentaris al blog.

3 comentaris :

Anònim ha dit...

Gracias por citarme.
Está muy bien esto de recoger listados de blogs temáticos. También convendría recoger suplementos periodísticos dedicados s la náutica.

Si me lo permites, añadié algún blog más:
Vida marítima
http://www.vidamaritima.com/

Historia del S.V.A
http://svahistoria.blogspot.com/

Enseñanzas náuticas:
http://nauticajonkepa.wordpress.com/

El mar, qué gran tema para hablar
http://funkoffizier.wordpress.com/

Una mirada a la Ría de Vigo
http://unamiradaalariadevigo.blogspot.com/

El mar és el camí
http://elmareselcami.blogspot.com/

No sé si éste ya lo habías enlazado, como al de Neuscher o los que hoy citas.

Bueno, sé que hay más. Gracias por citarme

Anònim ha dit...

Nuestra intención es destacar periódicamente algunos blogs interesantes relacionados con el mar. Agradecemos tus sugerencias. Vida marítima y El mar és el camí ya fueron protagonistas del post del pasado 31 de diciembre http://bitacolammb.blogspot.com/search/label/blogs
No entendemos demasiado a qué te refieres al hablar de "suplementos periodísticos", ¿te refieres a los dominicales de los periódicos?, ¿a los suplementos que aparecen en el periódico cuando se celebra el Salón Náutico? ¿o quizás quieres que analicemos las últimas noticias marítimas aparecidas en la prensa?.
La biblioteca selecciona, describe y guarda los dominicales donde han aparecido reportages de calidad relacionados con la mar.

Jon Kepa ha dit...

Gracias a Fabián por dar el enlace de mi blog i molt agraÏt a la bitácola del museu marítim de Barcelona , un lloc molt interessant i bonic, per aceptarlo.

Gracias i gracies.