El factor humà


Manuel C.
Després de sis mesos treballant a la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona en Manuel C s’acomiada de nosaltres, s’ha acabat el periode de la seva beca. Se’n va deixant una petjada imborrable en aquest Museu. Mirem enrera i veiem que la Biblioteca ha canviat. La seva col•laboració ve d’abans, de finals del 2006 quan, mentre feia el practicum de la Diplomatura de Biblioteconomia, va fer una anàlisi DAFO i ens va fer veure la situació real de la biblioteca. Teniem un fons ric però hi havia aspectes que amenaçaven el nostre futur. Ens ha ajudat a creure en nosaltres i, sense oblidar els nostres punts febles, com millorar la gestió del fons i dels serveis als usuaris. El blog és només una mostra del que s’ha fet gràcies a la seva iniciativa. De fet, ens ha promès que intentarà continuar col•laborant-hi. Desitgem que tingui molta sort en el tot allò que faci.

3 comentaris :

javier moreno ha dit...

Como usuario de la biblioteca, puedo dar fe de la profesionalidad y humanidad de Manuel. Mi blog no hubiera zarpado sin su ayuda. Deseo que tenga mucha suerte y ojalá lo veamos de nuevo. Saludos muy cordiales.

Anònim ha dit...

Gràcies pel detall! Intentaré mentre pugui col·laborar amb la Biblioteca. Crec que té un fons bibliogràfic molt ric i únic en temàtica marítima, i s'ha aprofitar aquesta particularitat, per difondre'l al públic en general. Per últim, crec que també s'ha de donar suport a la Biblioteca per adaptar-la a les noves tecnologies i a la societat de la informació.

Eduard Boada ha dit...

Un bon reconeixement!