Atenció i Consulta a la Biblioteca del Museu Marítim

Amb motiu de les obres que es fan al MMB l'espai habitual de la Biblioteca ha quedat afectat. L'aspecte de la sala de lectura actualment és aquest.
Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona. Octubre 2011
Aspecte de la Biblioteca MMB l'octubre de 2011
Com podeu comprovar la consulta dels fons no es pot fer en aquest espai, ja que els companys del Centre de Documentació, Informàtica i Restauració s'han vist obligats a ocupar aquesta zona. La consulta dels fons s'ha de fer al vestíbul de la biblioteca això comportaria problemes de seguretat si l'entrada a la Biblioteca continués sent de lliure accés.
Per tant, a partir d'ara, i fins que no es disposi del nou local, l'atenció a la Biblioteca es farà de manera personalitzada. I això què vol dir?
  1. La Biblioteca deixa de ser de lliure accés.
  2. S’ha de contactar per telèfon (93.342.99.20) amb en Jordi Garcia o amb la Rosa Busquets per tal d’atendre la consulta i, si cal, concertar dia i hora de visita.
  3. Prepararem el material i el dia acordat us atendrem.
Això ens permet preparar la vostra visita i aconseguir un servei més eficaç. De fet la consulta als fons de la Biblioteca del MMB habitualment ja requeria una atenció personalitzada i sempre hem agraït tenir temps per preparar la informació a oferir.
La nostra intenció és que aquesta situació incòmoda no afecti els nostres serveis i no us causi cap molèstia. Si voleu aclarir qualsevol dubte truqueu-nos o escriviu-nos un correu.

1 comentari :

Manuel C. ha dit...

Gràcies per la informacio. Ànims!