A cops de rem

A cops de rem
Avui us presentem un relat personal, el testimoni d'una vida dedicada als indefensos. Escrit en una prosa senzilla, mentre ens explica les seves vivències l'autor ens descobreix ambients relacionats amb la seva vida que són d'interès per a tothom. Com per exemple quan ens explica perquè els habitants de la Barceloneta anomenen al barri L'Òstia.

Dimarts, 22 d'abril, va tenir lloc la presentació del llibre de Mossèn Amador Roig i Santacana titulat A cops de rem. Presentat per Ramon Vilà, llicenciat en Psicologia. 
A cops de rem

És un llibre autobiogràfic que explica, entre altres coses, l'experiència d'aquest clergue a bord d'un munt de vaixells. Roig i Santacana és d'esperit aventurer i viatger. Albert ManentPremi d'Honor de les Lletres Catalanes, recentment traspassat, n'ha fet el pròleg i entre d'altres coses destaca que  "És un llibre d'aventures, i, alhora el retrat de mossèn Amador Roig que sempre ha treballat per la dignificació de la persona i del treball". 


Tenint en compte que dur un mossèn a bord d'un vaixell la llegenda diu que porta mala sort ... Com s'ho va fer aquest mossèn per aconseguir embarcar al port de Tarragona al 1971? doncs la resposta la trobareu en el mateix llibre. A la biblioteca del Museu el podreu demanar ja que l'autor ens n'ha fet donació. 

Si voleu conèixer i compartir les situacions complexes, enfrontaments amb armadors sense escrúpols que fins i tot van fer perillar la seva integritat física; en definitiva, el testimoni d'una vida al servei del proïsme us el recomanem.