Oberta la XIV convocatòria del Premi Josep Ricart i Giralt

El Museu Marítim de Barcelona, juntament amb l'Institut Ramon Muntaner, obren la XIV convocatòria del Premi de recerca Josep Ricart i Giralt.


El Premi Ricart i Giralt com a objectiu d'estimular les investigacions en el camp de les ciències socials relacionades amb el patrimoni i la cultura marítima a l’àrea de la costa catalana.

El termini per a la presentació de propostes finalitzarà divendres 21 de juny de 2013 a les 14 h. Es podran presentar investigacions en el camp de les ciències socials -història, biografia, etnologia, sociologia, economia, entre d’altres- vinculades al patrimoni marítim. Podeu consultar les bases al web del museu, dins l’apartat convocatòries i beques.

La dotació per al projecte guanyador és de 6.000 € i comportarà la publicació del resultat de la recerca dins la Col.lecció Estudis del Museu Marítim de Barcelona.

Podeu consultar les bases del Premi i el llistat de les anteriors obres guanyadores al web del Museu. També hi ha una entrada, en aquest blog, referents a les anteriors convocatòries i les obres publicades.

Per a més informació, contactacteu amb Inma González gonzalezsin@diba.cat