Benvinguts, passeu, passeu ...

La Biblioteca del MMB és d’accés lliure, oberta a tothom. Tots hi sou benvinguts.
Visita curs d'astronomia
Visita curs d'astronomia
De tant en tant rebem la visita de grups com ha succeït aquesta setmana. Ahir ens van venir a veure professors de secundària que estan fent un curs d’astronomia organitzat pel MMB i dijous haviem comptat amb la presència d’alumnes de batxillerat d’un institut de Sabadell. El caire de les dues visites va ser similar, enfocat a mostrar els recursos i serveis de la biblioteca com a eina de suport als treballs de recerca dels alumnes, i que, alhora vegin la manera d’aprendre a usar les eines d’accés a la informació. A la nostra Biblioteca ja fa un temps que hem optat per travessar les parets de les Drassanes seleccionant i gestionant recursos que ofereix internet per adquirir una millor eficàcia informativa.
Visita alumnes de batxillerat
Visita alumnes de batxillerat
No cal dir que aquestes visites personalitzades estan obertes a tothom i que adaptem la visita als interessos de tots els usuaris.

Per a concertar una cita només cal que ens truqueu al 93.342.99.20 extensió 122 o que ens envieu un correu electrònic.

3 comentaris :

Far de la Banya ha dit...

Benvolguts,

Podeu passar-vos pel blog Far de la banya, a recollir un petit detall; ja que amb motiu del primer aniversari del blog he atorgat 10 premis.

Gràcies pel vostre treball,

Eduard

Anònim ha dit...

HOLA!

MI NOMBRE ES JORGE MARRERO BARREIROS Y SOY CUBANO. ME HALLO EN EL PROCESO PARA MI CIUDADANIA ESPANOLA Y RESULTA VITAL PARA MI EL PODER HALLAR EL LISTADO DE PASAJEROS DEL BUQUE 'MARQUES DE COMILLAS' QUE PARTIO EN MAY DE 1947 CON RUMBO HAIA NUEVA YORK Y LA HABANA. MIS ABUELOS IBAN EN ESE BUQUE, POR LO QUE ACUDO A ESTE SITIO PARA CONTAR CON SU AYUDA EN TAL EMPRESA. SI LO TIENEN EN SU PODER, POR FAVOR HAGANMELO LLEGAR, YA QUE ES LA UNICA FORMA DE PROBAR QUE MIS ABUELOS SE ENCONTRBAN A BORDO DE TAL BUQUE...
SIN MAS,
JORGE MARRERO BARREIROS.
HABANA, CUBA

Rosa ha dit...

Señor Marrero necesitamos sus datos para poder ponernos en contacto con usted. Le rogamos nos escriba su solicitud a bibliotecammb@gmail.com y atenderemos su consulta. Aunque el Museo posee pocas listas de pasajeros como ya explicamos en un post de nuestra bitácora titulado "La pregunta del milió".