Bitàcola MMB fa cinc anys!

Estem de celebració. Ahir, 25 de novembre va fer cinc anys que vàrem fer públic aquest blog i amb aquest motiu hem organitzat un sorteig

El premi consistirà en una navegació amb el pailebot Santa Eulàlia per a dues persones ... El coneixes? Hi has navegat alguna vegada? T'agradaria?


Pailebot Santa Eulàlia
Participa, és molt senzill, has d'omplir aquest formulari

La data límit per participar és dilluns 9 de desembre de 2013 a les 12:00 del migdia. El sorteig, que serà públic, es farà a la Biblioteca a les 12:30. A continuació publicarem el nom de la persona guanyadora.

L'experiència val la pena, animeu-vos a participar.

Moltes gràcies per aquests cinc anys, esperem fer-ne molts més al vostre costat!

D’acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, s’informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el  fitxer automatitzat d’Activitats Culturals i Educatives, amb l’única finalitat de gestionar aquesta activitat i, que podrà exercir els drets d'accés, cancel·lació, rectificació o oposició, mitjançant correu electrònic a l’adreça m.maritim@diba.cat, per escrit signat presentat en el Registre General del Consorci o enviat per fax (93 318 78 76).