Nou Taller de fotografia: Fotografia el Port

El Museu Marítim de Barcelona organitza, per al proper mes d’abril, un nou taller de fotografia especialitzat, el Taller de fotografia: Fotografia el Port, que s’inclou dins el conjunt de cursos i tallers de fotografia organitzats per l’Arxiu Fotogràfic sota el títol Instantànies de mar.

Aquest taller neix amb l’objectiu que els alumnes puguin aprendre a llegir, a través de la seva càmera, l’activitat diària d’un gran port com el de Barcelona, navegant en un antic bot de pràctics, el Pollux, que va prestar servei al Port a l’últim terç del S. XX.

Les sessions seran impartides, novament, per Diego Yriarte, fotògraf i periodista especialitzat en nàutica, i professor de fotografia. Les nocions teòriques es desenvoluparan en el Museu i les classes pràctiques a bord de l’embarcació. Les places són limitades i per a formalitzar la inscripció caldrà adreçar-se al web del Museu Marítim, a l’apartat d’Activitats.

PROGRAMA

(Agustín Forteza. MMB)
-Divendres 13 d’abril, de 18 a 21h.
Port a la vista!.  Introducció a la fotografia dins el port. Composicions d’imatges.
-Dissabte 14 d’abril, de 10 a 13h.
Navegant pel port en el Pollux.
Normes bàsiques de navegació dins un port. Control de situacions. Exercicis de composició.
-Diumenge 15 d’abril, de 9:30 a 12:30h..Anàlisi i conclusions.
Anàlisi i selecció de les imatges de la navegació. Conclusions.




Preu: 100 euros (IVA inclòs).
25% de descompte per a estudiants i amics del MMB.
LLoc: MMB i bot de pràctics Pollux.
Els participants han de portar càmera fotogràfica.

-Si voleu veure algunes de les fotografies fetes pels participants d’altres cursos i tallers de fotografia, podeu anar a l'àlbum monogràfic creat al Flickr.
-Més endavant es programaran altres cursos de diferents nivells, adreçats tant a adults com a joves i altres tallers especialitzats, a partir a les demandes dels participants de edició anterior.
-Si esteu interessats en rebre informació sobre les activitats i cursos desenvolupats per l'Arxiu Fotogràfic del Museu, podeu adreçar-vos, per correu electrònic, a la Sílvia Dahl

1 comentari :

guillermo ayala ha dit...

¿Esto es parte de "liberen a Willy? Muy biena exposición.