El Museu Marítim a la Biblioteca escolar

Avui us apropem una interessant iniciativa portada a terme a la biblioteca d'una escola de Barcelona. Com cada any aquesta escola ha celebrat La Festa de l'escola, enguany dedicada al mar. Des de la biblioteca de l'escola es treballa el tema anual relacionant-lo amb el món del llibre i la lectura.
Una mar d'històries
Una mar d'històries
Com que aquest any el tema era el mar es van posar en contacte amb el CREM del Museu Marítim de Barcelona i van demanar la maleta didàctica dels pirates. A les fotos podeu veure, per exemple, la bandera, el vestit, el garfi, la pota de fusta que els hi vàrem deixar en préstec. L'activitat de la biblioteca es titulava Un mar d'històries els alumnes de tercer fins a sisè de primària varen treballar diversos temes, inventen relats, poemes, altres reben la visita d'una il·lustradora i fan dibuixos marítims.
Exposició
Exposició Contes del mar
El resultat és una barreja de treballs, llibres, objectes i guies, fruit del treball dels infants i del dinamisme de la bibliotecària que creiem que val la pena mostrar. Podeu veure més fotos a Flickr.
Poema a 5 mans
Poema a 5 mans