Primera exposició fotogràfica virtual al MMB

En la nostra web podeu visitar la primera de les nostres exposicions fotogràfiques virtuals. La mostra es titula La platja, un espai canviant. Està produïda conjuntament entre l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya (IEFC) i el Museu Marítim de Barcelona d’acord al conveni de col·laboració signat enguany. Una de les finalitats és difondre els fons de totes dues institucions a través de les diferents mostres que anirem elaborant i que podreu consultar en les webs respectives. Com a primícia, ja teniu disponible aquesta exposició.

L'IEFC és una d'aquelles entitats que és interessant conèixer. La seva finalitat primera és la promoció i divulgació de la fotografia. Té una reconeguda escola de fotografia, una biblioteca especialitzada i un arxiu fotogràfic on es conserven i cataloguen els seus fons, entre els quuals destaquen les col·leccions de negatius originals d'autor, com la de Lucien Roisin o Alexandre Merletti.


Aviat i a través de la nostra web, podreu visitar noves exposicions elaborades amb material gràfic provinent de l'Arxiu Fotogràfic del MMB.
Esperem que us agradi i que gaudiu de les imatges.

1 comentari :

Isabel Martínez Rossy ha dit...

Maravillosa colección de fotografías que reflejan aquellos lugares (que hoy cuesta renoconer), aquellos barcos, los usos y costumbres de los pescadores...la transformación de la vida en las playas.
Una buena idea permitirnos el acceso a estos documentos.enhorabuena!!!!