Selecció de blogs de temàtica marítima

Com periòdicament anem fent, us oferim una selecció de blogs que poden ser del vostre interès:
The Invisible Workshop
The Invisible Workshop
The Invisible Workshop
Blog del navegant anglès afincat a Tarragona, Ben Crashaw, sobre les seves experiències de navegació a la Mediterrània Occidental en el seu vaixell, anomenat Onawind Blue. Construït artesanalment per ell mateix, el disseny està basat en el prototipus de vaixell de Gavin Atkin. També recomanem el seu canal Youtube, on podreu veure de primera mà les seves experiències.
Llaüt Alzina
Blog oficial de l'Associació d'Amics del Museu Marítim de Mallorca. Propietària del llaüt Alzina, podreu consultar notícies d'aquesta embarcació tradicional mallorquina, restaurada als anys 90, com també de la institució. Per altra banda, també podeu fer el seguiment de les activitats que es porten a terme a bord de l'Alzina en el següent blog: A bord de l'Alzina.
Mar de Proa
Mar de Proa
Mar de Proa
Blog del capità de marina mercant, Carlos Ramos i Solà, que recull les experiències, històries i anècdotes de la seva vida professional a la marina mercant, i posteriorment, en el món de la navegació esportiva a Catalunya.
La Mar d'Amics - Notícies
Blog de notícies de La Mar d'Amics, associació per a la difusió de la Navegació Tradicional i la recuperació del Patrimoni Marítim.

Recordeu que podeu consultar la nostra selecció completa de blogs a diigo.

1 comentari :

Antoni Josep Munar Reus ha dit...

Gràcies de tot cor pel fet d'incloure'ns entre els blogs que seguiu.

Una abraçada molt forta des de l'illa de Mallorca i, ... per extensió, de la resta d'illes balears i pitiüses del nostre petit arxipèlag.