Bitàcola MMB. Nova etapa

Si doneu un cop d'ull al nostre blog veureu que ha sofert unes lleus modificacions.

Fins ara la Bitàcola difonia notícies i informacions relacionades amb la Biblioteca del Museu Marítim de Barcelona. A partir d'ara hi trobareu també notícies i informació generada des de les diverses àrees del Centre de Documentació Marítima (CDM): Col·leccions, Arxiu fotogràfic, Cartoteca, Arxiu de plànols de vaixells i Col·leccions documentals. També inclourà els resultats obtinguts de les consultes més interessants que els usuaris facin al Museu.

De fet aquesta nova etapa neix del desig per part del CDM de difondre els resultats de les seves recerques, tant les que han estat el producte dels seus projectes com les resultants de cercar informació per a satisfer les preguntes dels nostres usuaris.

Trobareu els correus electrònics de cada una de les seccions així com la definició del perfil del blog a l'apartat Qui som?

Esperem continuar comptant amb el vostre suport i que aquesta unió serveixi per donar una visió més completa del nostre Museu.

3 comentaris :

javier moreno ha dit...

¡Excelente iniciativa!

Balear ha dit...

Enhorabona per la vostra tasca,sort i ventura a n'aquesta nova etapa. Moltes Gracies per la vostra feina de divulgació del coneixement i de fer-lo accesible més enlla de les fronteres del museu, per la gent que tan sols i podem anar cada vegada que atravessam la mar . Com diriem a Mallorca "endavant ses axes"

Biblioteca MMB ha dit...

Gràcies pels vostres comentaris de suport que ens donen ànims i ens encoratgen a seguir endavant. El coneixement si no es divulga no existeix.