Un vespre ple de curiositats marineres

Ahir al vespre, vam tenir el plaer de compartir les paraules d’en Màrius Serra amb unes 60 persones. Va llegir i comentar fragments d’una conversa que havia tingut fa anys amb en Francisco Roig Toqués, “son oncle”, i que va trobar transcrita en un document mentre remenava arxius antics del seu ordinador.
Màrius Serra parlant sobre 6Q
Màrius Serra donant la conferència sobre Mon oncle
Va ser una conversa amena, amb tocs d’humor, que va reflectir l’esperit curiós de Roig Toqués. Màrius Serra va insistir en aquest aspecte en molts moments de la xerrada: el més important per portar a terme qualsevol projecte és no perdre mai la curiositat. També va recalcar les capacitats innates de comunicador del seu oncle, autor d’un gran nombre de pel·lícules en super8, com també la seva empatia que el feia captar de seguida si els visitants del seu Museu estaven o no interessats en el que deia. Així mateix, insistí en la importància simbòlica de la Carpa Juanita, que en unes altres contrades segurament s’hagués usat com a reclam representatiu de la zona.
Màrius Serra signant Mon oncle
Signant llibres
A la Biblioteca, trobareu l’enregistrament sonor de l’acte, també trobareu a Flickr les fotografies de la conferència i, per últim, la Grelda Ortiz, que és l’autora de les fotos, n’ha fet un muntatge especial que trobareu al YouTube.

1 comentari :

Mariaina ha dit...

Grelda, et vull veure a tu en acció... :)