Revistes de la primera quinzena de juny

Aquí teniu els continguts de les revistes arribades a la Biblioteca durant la primera quinzena de juny.

Destaca el número 1 de la revista Nautica y Yates M@gazine, elaborada per profesionals amb una llarga experiència en el periodisme nàutic que pretenen no només treure cada dos mesos una revista en versió en paper i online sinó també publicar dia a dia informacions d'interès a la xarxa a través de la seva web, facebook i twitter.

L'Argo porta una entrevista al pioner del submarinisme de 88 anys Eduard Admetlla, en ella reviu els seus inicis, les seves experiències durant les immersions i en parla amb un viu entusiasme dels projectes de futur. El tema de portada de l'Argo està dedicat al patrimoni fotogràfic de mar de la mà de la responsable de l'Arxiu fotogràfic del MMB que ens explica -entre altres coses- com allargar la vida de les fotografies.

El Classic Boat del mes de juny dedica una part de la revista a la desfilada de mil vaixells pel riu Tàmesis amb motiu de la celebració del jubileu de la reina Elisabet d'Anglaterra. I explica la història d'aquesta tradició que té més de 500 anys.