Nous favorits de la Biblioteca al delicious

Comencem un any nou i us oferim una selecció de recursos electrònics buidats a la nostra base de dades de delicious.

En primer lloc, us suggerim la lectura del e-book Crónicas desde la Antártida de Miguel Ángel Otero Soliño, el primer e-book editat per La Vanguardia. Està basat en les experiències i impressions de l'autor durant la seva participació a la IX Campaña Antártica (2007-2008), que inicialment estaven recopilades en el seu blog. També disposeu d'una entrevista realitzada pel propi diari.
En segon lloc, recomanem que feu una visita al servei de Televisió de Catalunya, 3alacarta, on disposareu gratuïtament dels reportatges emesos al programa Thalassa, com també d'alguns reportatges de 30 minuts relacionats amb l'entorn marítim. Per exemple, a la dreta us oferim un reportatge sobre el patí català, emès el 21 de novembre de 2008.

Per últim, us aconsellem la consulta dels següents enllaços relacionats amb la pirateria:
  • Piracy Map 2008
    Mapa interactiu que mostra els atacs pirates reportats a IMB Piracy Reporting Centre, l'any 2008. A la mateixa pàgina, també trobareu els atacs reportats durant el present any.
  • The Maritime Security Centre (Horn of Africa)
    Portal de la institució que dóna servei a temps real de la navegació i seguretat marítima, als mariners de la regió del Corn d'Africa.
  • BBC NEWS Special Reports 2004 Somalia
    Reportatge especial de la BBC sobre la crisi a Somàlia per entendre a fons les causes de la pirateria. Entre d'altres, destaquem el següent article, Q&A: Somali piracy
També, us informem que tenim disponible les novetats bibliogràfiques d'aquest mes. Si desitgeu tenir una còpia, només cal que ens escriviu un correu electrònic a bibliotecammb@gmail.com

Salutacions

1 comentari :

Grelda Ortiz ha dit...

He empezado a leer el e-book!! La foto de la página 12 me encanta!! ... pero ¿no es el paso de Drake? me parece extraño leer "el pasaje del Drake".