Modelisme naval. Recursos d'informació

Després d'una bona temporada, continuem oferint-vos una selecció de recursos d'informació de la nostra col·lecció. En aquest cas, us recomanem els relacionats amb el modelisme naval:
  • Modelismo Naval - La Cuaderna Maestra
    Comunitat virtual que pretén ser l'espai de trobada dels diferents professionals i aficionats del modelisme naval. Permet participar activament en els diferents fòrums on intercanviar experiències i les diferents tècniques de construcció, conèixer els materials i estris adequats, consultar bibliografia especialitzada, i plànols de vaixells, així com consultar notícies d'esdeveniments, conferències, trobades, etc.
  • Wooden Boat Blog
    Blog especialitzat en modelisme naval, gestionat per Paul Nelson. Actualitzat periòdicament, hi participen diferents bloguers, especialitzats en la construcció naval, on comparteixen les seves experiències i imatges dels seus vaixells i bots. També permet participar activament en el forum de la comunitat. Recordeu que a la Biblioteca rebem puntualment la revista Wooden Boat.
  • DoryMan
    Blog de Michael Bogoger (Oregon, USA) on explica la seva experiència professional així com noticies relacionades amb el modelisme i la construcció naval. Molt il·lustrat, mostra imatges de gran qualitat de bots, moltes d'elles disponibles al seu compte de Flickr.
  • El Rincón de Corpi
    Blog especialitzat en modelisme naval, editat per Corpi. Membre dels Amics Modelisme Naval de Catalunya, dóna el seu punt de vista particular d'aquesta professió. Destaquem la col·lecció de manuals de modelisme en format PDF publicats en anterior posts, com també el conjunt de recursos disponibles al seu blog (canal de Youtube, galeria d'imatges Picassa).
Recordeu que trobareu més enllaços del vostre interès a la nostra col·lecció de delicious, o també bibliografia recomanada consultant la nostra guia temàtica especialitzada en modelisme, construcció naval i història dels vaixells.

1 comentari :

ROSA ha dit...

Us recomano un video sobre la maqueta de la galera Fleur de Lis
Manuel, gràcies pel post.