Sant Jordi 2010. La Biblioteca Baixa al Jardí

Sant Jordi 2010. La Biblioteca Baixa al Jardí
Sant Jordi 2010. La Biblioteca baixa al Jardí
A partir de les 11 del matí i fins a les 7 de la tarda podeu visitar-nos al Jardí del Museu Marítim on baixarem una selecció dels llibres de la Biblioteca. Podreu remenar, consultar i llegir-los.
Podreu escollir el vostre llibre favorit de la Biblioteca i, si voleu, us farem una foto amb el llibre i la penjarem al Flickr com ja vàrem fer l'any passat.
També podeu portar la vostra càmera i fer fotos de l’activitat. Posteriorment crearem un àlbum de fotos de la diada i penjarem les que ens feu arribar. Als autors de les millors els obsequiarem amb un lot de llibres marítims.
Aquest any el Museu dedica la diada de Sant Jordi a les llegendes marineres. La biblioteca habilitarà un espai amb una selecció de llibres sobre llegendes i monstres marins. Hi tindrem la Guia temàtica elaborada per a l'ocasió.
Per altra banda, el punt de llibre d’aquest any també està dedicat als éssers rars del mar i hem triat un fragment de la novel·la d’Albert Sánchez Piñol, La Pell freda, com a suggeriment literari.
També cal remarcar que el Centre de Recursos Educatius del Mar del Museu Marítim (CREM) organitza una activitat per a les escoles per al dia de Sant Jordi. Trobareu tota la informació al blog d'educació.