Recull de blogs de temàtica marítima

Després d'aquestes vacances, comencem oferint-vos una nova sèrie de blogs de temàtica marítima que considerem interessants per a vosaltres:
gCaptain | A Maritime Blog About Ships
gCaptain
gCaptain | A Maritime Blog About Ships
Blog oficial de notícies del portal de recursos d'informació gCaptain, sobre l'actualitat de la marina mercant i els treballadors del mar. S'actualitza diàriament.
A High Wind in Garraf
Blog del navegant Joan GB on ens convida a compartir les seves experiències per la Mediterrània Oriental a bord d'un Hallberg Rassy 34.

Historias de la historia naval
Historias de la historia naval
Historias de la historia naval
Blog que recull una selecció d'articles sobre la història naval, batalles, combats, vaixells de guerra, anècdotes, etc; principalment centrat en la història naval a Espanya, però també conté la historia naval d'altres països.
Submarinos
Blog d'articles i notícies especialitzat en submarins i la història de la navegació submarina en general.

Per a qualsevol suggerència, no oblideu de posar-vos en contacte amb nosaltres en el correu bibliotecammb@gmail.com, o també podeu escriure un comentari adjunt en aquest blog.

1 comentari :

Grelda ha dit...

Moltes gràcies! M'he apuntat per rebre informació sobre feine al gCaptain! He trobat un altre blog sobre creuers, però crec que és massa "comercial" http://cruiseweb.com/blog/ no trobes?