Novetats. Adquisicions per a tots els gustos

És època de trasllats i pot semblar un moment poc favorable per comprar nous materials tenint en compte que tenim mitja biblioteca (el magatzem) en caixes i els que estan a la sala de lectura estan atapeïts però l'activitat continua i no podem desaprofitar ocasions com les que es va presentar fa unes setmanes: la llibrería nàutica Cal Matías ofertava llibres a preus increïbles.

Sigue el tablero New Books de Museu Marítim Biblioteca en Pinterest.

D'aquesta manera hem aconseguit el llibre de Jean Boudriot sobre uniformes de la marina francesa a molt bon preu. I uns curiosos llibres sobre missatges dels supervivents del naufragi del Titanic.
A altres proveïdors s'han comprat llibres per a l'Arxiu fotogràfic -sobre conservació de col·leccions de fotografies- i per a Conservació preventiva del Museu sobre restauració de ceràmica.
Altres adquisicions són les donacions per part de la seva autora de dos llibres sobre exvots mexicans, la donació de llibres sobre fotografies històriques, un DVD sobre testimonis de treballadors del mar recollits durant 10 anys pel Museu de la pesca de Palamós. I més llibres, els podeu veure tots consultant el catàleg o mirant el tauler New books que tenim a Pinterest

Menció especial es mereix una donació que hem rebut amb llibres molt bons i molt ben conservats. Més endavant li dedicarem un post sencer perquè val la pena reservar-li una atenció exclusiva.


Post escrit per Rosa Busquets, bibliotecària
Biblioteca. Museu Marítim de Barcelona