Sant Jordi 2014, la Biblioteca Baixa al Jardí

Com ja és tradicional al Museu Marítim demà, 23 d'abril, baixarem la Biblioteca al Jardí. Cada any fem canvis, aquest any dediquem la diada als Víkings aprofitant l'exposició que s'està celebrant a les naus del Museu.
Llegendes dels vikings
El llibre triat per llegir

Baixarem els llibres i articles sobre víkings que tenim a la Biblioteca i durant cinc hores farem la lectura continuada d'un d'aquests llibres, Les llegendes dels víkings.

El llibre fou editat l'any 1935 per la Llibreria Catalònia dins la col·lecció Biblioteca Univers. Aquesta col·lecció publicà 46 títols, entre 1928 i 1936, d'autors majoritàriament estrangers. Tal com es diu al pròleg no existia cap versió catalana de les sagues nòrdiques tot i la importància que tenen dins la literatura èpica medieval.

Paral·lelament escamparem llibres pels voltants del recinte de les Drassanes ja que participem al Bookcrossing col·lectiu de les biblioteques dels Museus coordinat per Artium que també ha publicat aquest vídeo promocional:



Tant si participeu en alguna de les nostres activitats com si no us desitgem que passeu un bon dia de Sant Jordi.
Sant Jordi 2014. La Biblioteca Baixa al Jardí

És un dia de masses, de presses, però si podeu reflexioneu sobre el fet de llegir, de la sort que tenim d'aquest invent i per poc que pogueu:
- Doneu un llibre a algú.
- Deixeu un llibre en algun lloc.
- Compartiu un llibre, recomaneu-lo, personalment o per Facebook, Twitter, per telèfon, etc.

Perquè del que es tracta és de gaudir de la cultura, d'estimar-la, de donar i de compartir.

Hi esteu d'acord?

Post escrit per Rosa Busquets, bibliotecària
Biblioteca. Museu Marítim de Barcelona