Club de lectura. El Motí del Bounty

Dissabte 16 de març celebrarem la sessió dedicada al llibre de John Boyne Motí al Bounty.
Motí al Bounty

Serà un Club diferent dels habituals perquè, abans de comentar el llibre, comptarem amb la presència d'Eduard-Josep Chifré que exposarà les diverses visions i versions que ha mostrat el cinema del famós motí del 1789. Chifré té publicat un assaig en català i castellà titulat El motí de la Bounty cinema, realitat i ficció que podeu consultar a la web Naucher Global.
Hem elaborat una guia de lectura per tal d'ajudar i aportar informació complementària. Si teniu curiositat per saber més coses sobre el vaixell i les seves rèpliques, del motí, les diverses novel·les i films que s'hi han inspirat no podeu deixar de llegir aquest dossier farcit de referències i recursos:






Voleu saber què és el que realment va passar? Voleu donar la vostra opinió o la vostra teoria? Heu llegit la novel·la i voleu compartir les vostres vivències?

Us esperem a l'entrada del Museu, la xerrada començarà a les 17:30 a l'Aula Didàctica. Les places són limitades i per això demanem confirmació a bernallm@diba.cat o busquetsfr@diba.cat