Selecció de blogs de temàtica marítima

Després d'una bona temporada, us tornem a oferir una selecció de blogs de temàtica marìtima que poden ser del vostre interès:
Mujeres Navegantes
Mujeres Navegantes
Mujeres navegantes
Blog dedicat a les dones navegants i el món de la navegació que pretén ser un espai comú d'actualitat i d'opìnió. Fomenta la participació de la dona en el món de la vela i la navegació, així com l'intercanvi d'idees i experiències.

Veus, rastres i petjades. Arxiu d'imaginaris
Blog de recerca col·lectiva gestionat per la Fundació Palau de Caldes d'Estrac, sobre la memòria i el patrimoni històric de Caldes d'Estrac. A partir de l'exposició de l'obra de Joan Vila-Puig (1890-1963), que va pintar diferents paisatges quotidians del municipi. El blog pretén ser un arxiu col·lectiu i digital de la memòria històrica de Caldes d'Estrac, on sobresurten escenes de la pesca i l'etnografia marítima.
intheboatshed.net
intheboatshed.net
intheboatshed.net
Weblog del periodista Gavin Atkin sobre projectes de restauració, disseny i construcció d'embarcacions de fusta. També pretén ser un espai comú d'intercanvi d'experiències entre tots els professionals i aficionats al món de l'embarcació tradicional. De caràcter periòdic, hi podeu consultar un recull de plànols de disseny d'embarcacions tradicionals.

The Underwater Blogger
Blog oficial del Museum of Underwater Archaeology, organització sense ànim de lucre que té per objectiu donar suport als investigadors, historiadors i arquèolegs submarins. Aquesta organització fa difusió dels últims treballs d'investigació facilitant la seva consulta a la xarxa. La funció del blog és fer difusió de les últimes notícies, oferint recursos d'interès i compartir experiències.

Esperem que siguin del vostre interès!

1 comentari :

Anònim ha dit...

Hola buenas,soy Alberto,anteriormente tenia un blog sobre spotting con el nombre de Shipspotting de Mallorca,ahora he vuelto con otro nombre en el enlace que es este.
http://shipspottingdemallorca11.blogspot.com/
El anterior ya no sirve oks.
Venga un saludo y felicidades por este blog interesante.