Portals de les Armades Nacionals

Últimament des de la Biblioteca, hem anat observant l'evolució de les pàgines web oficials de les diferents Armades nacionals, és a dir, de ser simples planes webs de caire informatiu a excel·lents portals d'informació al servei de la ciutadà. En aquest post, us descriurem breument alguns portals de les Armades Nacionals que considerem interesants per a la seva consulta.

United States Navy
United States Navy
Navy.mil - United States Navy
La pàgina oficial de la United States Navy recull notícies d'actualitat sobre el món i les operacions navals on intervé. També ofereix la consulta de llistes d'oficials i vaixells de guerra, accés a text complet de les seves publicacions oficials, una àmplia gamma serveis multimèdia d'excel·lent qualitat (videos, imatges), etc.

Royal Navy
Royal Navy
Royal Navy
Aquest portal ofereix serveis de notícies sobre les forces navals i les operacions navals en les que intervé actualment. També hi trobem blogs i diaris (Jack Speak), canals de Youtube (Royal Marines), visites interactives als vaixells de l'armada, informació completa sobre la història de la Royal Navy i llistes d'oficials i vaixells.

Royal Australian Navy
Royal Australian Navy
Royal Australian Navy
Aquest últim portal ofereix molts serveis de gran popularitat en el web: twitter, facebook i la subscripció de notícies. També ofereix visites virtuals als vaixells de l'armada, accés a text complet de les seves publicacions, informació completa de les operacions navals actuals i llistes d'oficials i vaixells. Sens dubte, és uns dels portals més ben orientat al servei del ciutadà.

Més endavant, comentarem els portals oficials de les armades europees. Trobareu més recursos relacionats amb el tema al nostre compte de Diigo.