El Pailebot Santa Eulàlia a Sant Pol de Mar

El Santa Eulalia a Sant Pol de Mar
Els amics d'A tot drap ens recorden que aquest dissabte, 25 de juliol, diada de Sant Jaume, l'Enric Garcia, cap del Centre de Documentació Marítima del Museu Marítim de Barcelona farà una xerrada sobre el pailebot Santa Eulàlia, la seva història i la seva restauració. L’Enric va formar part activa en l’estudi per a la recuperació de l’aparença original del pailebot per la qual cosa anar a sentir-lo és totalment recomanable. Cal remarcar el caràcter amè de les xerrades de l’Enric, sempre amb un toc d’humor/ironia que no li resta rigor i que fa més dinàmiques les seves presentacions. L'acte tindrà lloc entre arbres i barques, davant del mar i des d'on podreu contemplar la figura del Santa Eulàlia.

El Pailebot Santa Eulàlia visitarà Sant Pol de Mar dissabte vinent, el trobareu fondejat davant la platja de les barques durant tot el matí. Si encara no heu navegat amb el Santa Eulàlia aquest video us ajudarà a conèixer què se sent.


Aquests actes formen part de la programació d’activitats que s’organitzen per celebrar la Festa Major de Sant Pol de Mar.

Recordeu:

Dissabte 25 de juliol. Xerrada sobre la restauració del pailebot Sta. Eulàlia, a càrrec d’Enric Garcia Domingo, tècnic del Museu Marítim de Barcelona.
Lloc: Terrassa Voramar, Sant Pol de Mar
Hora: 11:30h